10 Nisan Polis Haftası Kutlu Olsun

12.04.2019 706

Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatının 174. yılı kutlu olsun! 10 Nisan Polis Haftası sebebiyle öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak ve okul çevresinde huzur ortamı oluşturmak adına okulumuzda görev yapan polis memuru Mehmet YEKİD’ in 10 Nisan Polis Haftasını kutladık. Okul Müdürümüz Sevda ASLAN, kendisine gayretli ve fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ederek hediyelerini takdim etti.

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polislerimizin Polis Haftası kutlu olsun.

12-04-201912-04-2019