2019 - 2020 OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

23.10.2019 351

2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantı Okul Müdürü Alim OKTAR tarafından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Okul Müdürümüz Alim OKTAR konuşmasında eğitim – öğretimde başarının yakalanması için anne ve babalara düşen görevlere değindi. Velilerin çocuklarıyla ve okulla sürekli iletişim halinde olmaları gerektiğini ifade etti.

Üyeler tarafından yapılan seçimle Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelikleri belirlendi.  Yönetim kurulu şu isimlerden oluşmaktadır:

Okul Aile Birliği Yönetimi; Ayşegül ÖZTÜRK (Başkan), Emine CÖMERT (Üye), Gülsen ÖZDEMİR (Üye), Erkan YOLCU (Üye), Erhan YOLCU (Üye)

Yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu'na iyi dileklerin sunulması ile kurul sonlandırılmıştır. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunu tebrik eder, başarılar dileriz.

23-10-2019