9.Sınıf Öğrenci Velilerine Yönelik Alan Tanıtımları Yapıldı

9.Sınıf Öğrenci Velilerine Yönelik Alan Tanıtımları Yapıldı

18.04.2019 460

Alan tercihi yapacak olan 9. sınıf öğrencilerimizin daha sağlıklı ve bilinçli bir şekilde tercih yapmalarını sağlamak amacıyla 11 Nisan 2019 Perşembe günü okulumuz çok amaçlı salonunda 9. Sınıf öğrenci velilerimize yönelik alan tanıtım semineri yapıldı.

Seminerde; Okulumuz Rehber Öğretmeni 9. sınıf öğrencilerimizin alan tercihlerini ve tercih sıralamalarını nasıl yapması gerektiği konusunda velilerimize bilgiler aktardı. Alan öğretmenlerimiz tarafından velilerimize okulumuzdaki alanlar ile ilgili genel bilgilendirme ve tanıtımlar yapıldı, velilerin merak ettikleri ve öğrenmek istedikleri konular ile ilgili açıklamalar yapıldı.

Öğrencilerimizi kendilerine en uygun olan alana yönlendirmek amacıyla düzenlenen alan tanıtım çalışmaları, öğrencilerimizin alan tercihi yapacakları süreye kadar devam edecek olup bu süre içerisinde öğrenci ve velilerimiz alan tercihi konusunda alan öğretmenlerimizden ve rehber öğretmenimizden okulumuzdaki alanlarla ilgili detaylı bilgi alabilirler. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

 

18-04-201918-04-2019