Büro Yönetimi Alanı'ndan Hendek Adliyesi'ne Teknik

21.04.2022 167

Okulumuz Büro Yönetimi Alanı 11/B sınıfı öğrencileri, meslek dersleri kapsamında ilçemizde bulunan Hendek Adliyesi'ni bölüm öğretmenleri eşliğinde ziyaret ettiler.

Öğrencilerimize Adliye personeli tarafından arşivin önemi, dosyalama ve arşivleme tekniklerini kavrama ve arşiv programları konularında bilgilendirme çalışması yapıldı. Öğrencilerimiz bu geziyle kurumun fiziksel ortamlarını incelediler, gözlem yaptılar, duruşma salonlarını gözlemleyerek gerekli notları aldılar ve arşivlerde yapılan uygulamalar konusunda bilgi sahibi oldular. Hakim, Savcı, Yazı İşleri Müdürü, Zabıt Katibi ve Mübaşir gibi meslekleri daha yakından tanıdılar.

Teknik gezimiz esnasında bizlere yardımcı olan tüm Adliye personeline göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

21-04-202221-04-202221-04-2022