Çocuk Gelişimi Bölümü

Çocuk Gelişimi Bölümü "Meslek Liseliler Aileler ile Buluşuyor" projesi kapsamında çocuklarla buluştu.

28.03.2022 381

"Meslek Liseliler Aileler ile Buluşuyor" projesi kapsamında  Hendek Yenimahalle mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğretmen ve Öğrencileri  'çözüm için buradayız' sloganıyla uygulama sınıfı velileri ile online olarak buluştu. Yenimahalle  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü öğrencileri bu proje kapsamında, yapılan çevrim içi seminerde;

•          Çocukların eğlenerek öğrenmelerine fırsat sunmak, hayal dünyalarını geliştirmek ve neşeli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Çocuklara kendi hazırladıkları materyallerle çeşitli etkinlik saatleri uygulayarak öğrenmelerine katkı sağladı.
  •             Ailelere çocukla iletişim yöntemleri hakkında bilgilendirme yapıldı ve çocukları daha iyi anlama ve problemlerine çözüm getirmede rehber olunacak bilgiler verildi.
  •             Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı bir aile ortamında yetişmesinin çocukların ruhsal gelişimlerine etkisi vurgulandı.

28-03-202228-03-202228-03-202228-03-202228-03-2022