Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Alanı Öğrencilerine, Rehberlik Ve Motivasyon Sağlamak Amacıyla Mezun Öğrencimiz Tarafından Seminer Verildi

17.12.2018 440

Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı öğrencilerini yüksek öğrenime hazırlama konusunda rehberlik ve motive etmek amacıyla alanımızdan mezun Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmeni Rabia DİNÇER okulumuza davet edilerek seminer programı düzenlenmiştir.

Üsküdar Üniversitesi Çocuk Gelişimi alanından mezun olan Rabia DİNÇER, başarı hikayesini anlatmış ve sonrasında öğrencilerden kendisine yöneltilen soruları cevaplandırmıştır.

Düzenlenen bu program ile öğrencileri yüksek öğrenime hazırlama konusunda onlara rehberlik edilmiş olup bu konuda motive olmaları sağlanmıştır.

Katılımından dolayı Rabia DİNÇER ‘e teşekkür ederiz.

17-12-201817-12-201817-12-201817-12-2018