Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğrencilerinden Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Kapsamında Anaokulu Velilerine Seminer

19.03.2019 379

‘Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor’ projesi kapsamında Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri uygulama anaokulu öğrenci velilerine rehberlik etmek amacıyla aile eğitim programı düzenlenmişlerdir. Seminer öncesi hazırlanan davetiyeler ile veliler bilgilendirilerek aile eğitim seminerine davet edilmişlerdir.

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan öğrencileri Mine KARAKURT ve Melike KOCA ‘Çocuklarda Görülen Davranış Bozuklukları’ konusunda sunum yaptılar. Program sonrasında Alan öğrencileri velilerden gelen soruları cevaplandırarak bilgilendirmelerde bulundular.

Yapılan seminer programı ile velilere rehberlik edilmiş olup aynı zamanda çocuk gelişimi ve eğitimi alan öğrencilerinin sahip oldukları bilgileri toplum yararına paylaşmaları sağlanmıştır.

Etkinlik sonrası tüm veliler memnuniyetlerini ifade etmişlerdir. Katılım gösteren tüm velilere teşekkür ederiz.

19-03-201919-03-201919-03-2019