Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğrencilerine Kariyer Günleri etkinliği Yapıldı.

01.06.2022 151

Yiyecek içecek hizmetleri alanı 16 mayıs pazartesi günü kariyer günü etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinliğe Hannes Cafe &Bistro işletme müdürü Özlem Kipritçi Öztürk Hannes Cafe & Bistro Executive chef Hümeysa Üy ve Serdivan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi yiyecek içecek hizmetleri alan öğretmeni Merve Kaplan katılım sağlamıştır. Etkinlikte  katılımcılar sektörle yakın bağlantı ve iş birliği sağlamak ,staj temini açısından öğrencilere sunulacak fırsatlar ,üniversite eğitimi  ve akademik kariyer hakkında bilgi verilmiştir. Etkinlik sonunda katılımcı misafirlere yemek ikram edilerek etkinlik sonlandırılmıştır.

01-06-202201-06-2022