Okulumuzda Orman Haftası Kapsamında Ağaç Dikme Etkinliği Yapıldı.

03.04.2022 590

Orman Haftası kapsamında Kurum Müdürümüz, Öğretmenlerimiz, Çevre Koruma Kulübü Danışman Öğretmenleri ve Öğrencileri, Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri ve Anaokulu Öğrenci Velilerinin katılımı ile fidanlarımız toprakla buluştu.

Ormanlar insanlar için hayati önem taşıyan kıymetli ekosistemlerdir. İnsan var olduğu ilk günden bu yana kendisine yaşam veren her şeyi doğadan almaktadır. Aldığımız temiz havayı, içtiğimiz suyu doğa "sessizce" üretmektedir. Bu etkinlikle birlikte gelecek kuşaklara yaşanabilecek bir dünya bırakabilmek için her birimizin ormanlarımızı koruması gerektiği vurgulanmış ve öğrencilerimizde ağaçlandırmaya gereken önemin verilmesi için bilinçlendirmeye yönelik bir çalışma amaçlanmıştır.

Fidanlarımızın dikilmesinde görev alan ve yardımlarını esirgemeyen Hendek Orman İşletme Müdürlüğü'ne, İdarecilerimize, Öğretmenimiz Mete KAYA' ya, Çevre Koruma Kulübü Danışman Öğretmenleri ve Öğrencilerine, Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerimize ve Anaokulu Öğrenci Velilerimize teşekkür ederiz.

03-04-202203-04-202203-04-202203-04-2022