Okulumuzda Trafik Reflektörün Kullanımının Önemi Eğitimi Yapıldı

25.04.2022 125

22 Nisan 2022 Cuma günü okulumuzda "okula geliş ve gidişlerde öğrencilerin daha görünür olması amacıyla parlak renklerde reflektif özellikte yapılan(okul çantası, şapka, yelek, sticker vb)materyallerin kullanımının teşvik edilmesi ve bilinç oluşturulması amacıyla yürütülen farkındalık kampanyası " kapsamında Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliğinden görevlendirilen polis memuru eşliğinde bilgilendirme etkinliği yapılmıştır. Özellikle kış döneminde havanın erken kararması sebebiyle öğrencilerin kendi can güvenliğini ve karşısındakinin can güvenliğini sağlamaya yönelik olarak parlayan reflektörlü kıyafetler giymesi ve konu ile ilgili farkındalık geliştirmesine yönelik etkinlik yapılmıştır. Etkinliğimiz  9 ve 10. sınıf öğrencilerine yönelik okulumuz çok  amaçlı salonunda gerçekleştirilmiştir. Trafik polis memuru tarafından öğrencilere önce sunum yapılmıştır sonrasında öğrencilerin meraklı soruları ile etkinlik tamamlanmıştır.

25-04-202225-04-2022