"Kitap Okuma Etkinliği" yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Fazilet DURMUŞ’ u ziyaret etti

10.12.2018 269

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “Kitap Okuma Etkinliği” yarışmasında okulumuz öğrencileri Şevval BAYCAN İl 1.si, Canan AYGÜN İl 3.sü olmuşlardır.

Okulumuzda düzenlenen törende Okul Müdürümüz Sayın Sevda ASLAN, dereceye giren öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederek, plaketlerini takdim etmişlerdi.

Dereceye giren öğrencilerimiz, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet Durmuş’un makamlarına davet edildiler. Dereceye giren öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet DURMUŞ, öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederek, hediyeler ile ödüllendirdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Sayın Osman CANSIZ ve Okul Müdürü Sayın Sevda ASLAN, dereceye giren öğrencilerimizin ziyaretine eşlik ettiler.

Kitap okuma etkinliğine katılan tüm öğrencilerimizi ve dereceye giren öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

10-12-201810-12-201810-12-201810-12-201810-12-2018