Türkiye birincisi olan öğrencimiz çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi

26.04.2022 205

Türkiye birincisi olan öğrencimiz Damla Nur İlkmen çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

Okul Müdürümüz Alim Oktar ve Müdür Yardımcısı Turhan Sarmış, Antalya'da Kepez Gülveren Anadolu Lisesi tarafından, gençlerin Türkçenin önemini ve değerini anlaması, Türkçeye olan duyarlılıklarının artırılması, Türkçeyi doğru ve düzgün kullanmalarının sağlanması amaçlarıyla Güzel Türkçem Ulusal Lise Öğrencileri Deneme Yazma Yarışmasında "Birinci Yol" adlı denemesiyle Türkiye birincisi olan öğrencimiz Damla Nur İlkmen'i tebrik ederek plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Okul Müdürümüz Alim Oktar Öğrencimizin başarısı nedeniyle büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek böylesine güzel ve anlamlı başarıya imza atan öğrencimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

26-04-202226-04-202226-04-202226-04-2022