24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ   KUTLU OLSUN

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

30.11.2022 162

24 Kasım Öğretmenler Günü ilçe programı okulumuz tarafından gerçekleştirildi.Hendek Kaymakamlık binası önündeki çelenk sunma töreninin ardından protokol üyeleri Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Nene Hatun Anaokulu öğretmeni Selay Çolak'ın yemin ederek yeni atanan öğretmenler adına konuşmasının ardından Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Daha sonra Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in Öğretmenler günü mesajı okundu. Program, Cumhuriyetin ilk yıllarında Anadolu ve Öğretmenler konulu tiyatro gösterisi ile devam edip, öğrencilerin gitar eşliğinde şarkılar söylemesi ile devam etti. Daha sonra emekli olan öğretmenler adına Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır tarafından Hizmet Şeref Belgelerinin takdimi yapıldı. Son olarak şiir yarışmasında dereceye giren öğretmenlere ödülleri takdim edilerek program son buldu.

Okulumuz edebiyat öğretmenlerinden Güven DOĞAN, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu "Anadolu, Eğitim ve Öğretmenler" konulu şiir yarışmasında 2. olmuştur.Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Programda emeği geçen öğretmenlerimize  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

30-11-202230-11-202230-11-202230-11-2022