"BİR ÇOCUK, BİR TEBESSÜM" ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

    “Bir Çocuk, Bir Tebessüm‘’ isimli projemiz sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanında 24/04/2024 tarihlerinde gerçekleşmiştir. İlçemiz Sosyal Hizmetler Müdürlüğü konferans salonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocukların eğlenerek öğrenmelerine fırsat sunmak, hayal dünyalarını geliştirmek, çocukların yeteneklerini  ve iletişim becerilerini keşfetmesine yardımcı olmak, neşeli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Sosyal Hizmetler Müdürlüğü koruması altında bulunan çocuklara yönelik animasyon çalışmaları ( Müzikli danslar, müzikli dramatizasyon, Hacivat -karagöz  orta oyunu- Nasrettin Hoca, Müzikli oyunlar vb. ) uygulanmıştır.

      Yaparak yaşayarak öğrenme yöntemi ile projede görev alan öğrencilerimizde yardımlaşma ve dayanışma duyguları geliştirilerek öz güvenlerinde artış sağlanmıştır. Bu güzel ve anlamlı günde çocukların yüzlerinde bir tebessüm oluşturulmuş ve ileriki zamanlarında unutulmayacak bir gün çocuklarımıza hediye edilmiştir. 

      Bu anlamlı etkinlik için özverili bir şekilde çalışan Çocuk Gelişimi ve Alanı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

         

26.04.2024 82

26-04-202426-04-202426-04-2024