BÜRO YÖNETİMİ ALANI ÖĞRENCİLERİNDEN

BÜRO YÖNETİMİ ALANI ÖĞRENCİLERİNDEN "YAŞLILARA SAYGI HAFTASI" NDA ANLAMLI ZİYARET

24.03.2022 423

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılara Saygı Haftası" münasebetiyle okulumuz mahallesinde ikamet eden BEHİCE ŞAHİNGİL 'i ziyaret eden Büro Yönetimi alanı öğrencilerimiz,  teyzemizle yakından ilgilenerek sohbet etmiş, onun hayat tecrübelerinden dersler çıkararak dinlemişlerdir.

Baş tacı yaşlıların sağlığını korumak amacıyla içerisinde bulunulan pandemi nedeniyle kendileriyle çok fazla bir araya gelmemenin üzüntüsünü yaşadığını belirten öğrencilerimiz, yaşlılarımızın sıkıntılarını gidererek hayatlarını kolaylaştırma konusunda tüm gayreti göstereceklerini belirttiler.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Behice ŞAHİNGİL, okulumuz öğrencilerine teşekkür etti.

Ziyaret, öğrencilerimizin Behice teyzemize sağlıklı, huzurlu ve hayırlı ömürler geçirmeleri temennisinde bulunmasının ardından son buldu

24-03-2022