Okul Öncesi Öğrencilerimize Acil Durum Eğitimi

28.02.2019 237

Okul Öncesi öğrencilerimiz doğal afetler öncesi hazırlıklar, afet sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında eğitim aldılar. Öğretmenleri Birsel ÇETİNKAYA rehberliğinde yapılan etkinliklerde, öğrencilerimiz görsel materyallerle desteklenmiş uygulamalı eğitim aldılar. Etkinliklerimizde, öğrencilerimize doğal afet çeşitleri, doğal afetler öncesinde, sırasında, sonrasında yapılması gereken davranışların ailelerine de anlatılmasının gerektiği belirtilerek, bilinçli ve güvenli bir yaşam sürdürülebileceği kavratılmaya çalışıldı. Ardından öğrencilerimize acil numaralar ile ilgili bilgi verildi ve sıra ile ambülans, itfaiye ve polisin numaraları telefon ile arandı. Öğrencilerimize eğlenceli bir şekilde acil numaralar öğretildi.

28-02-201928-02-201928-02-201928-02-2019