Okulumuzda Bilgi Yarışması Coşkusu

30.04.2019 327

Okulumuzda, 9. sınıf şubelerimizin katılımıyla ‘Bilgi Yarışması’ düzenlendi. Okul çok amaçlı salonunda yapılan yarışmada 9 farklı kültür dersinden 20 soru soruldu. Öğrencilerin aldığı eğitimlerin seviyesini görmek, öğrenciler arasındaki bağı güçlendirmek, sosyallik kazandırmak ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak için organize edilen yarışmada öğrencilerimizden Busenur YILMAZ, Dicle İÇTEN, Elif ÇAMURAL ’dan oluşan 9/D sınıfı ekibi yarışmayı 1. olarak tamamladı. Okul Müdürümüz Sevda ASLAN yarışmaya katılan bütün öğrencileri gösterdikleri gayretlerinde dolayı tebrik ederek teşekkür belgelerini, bunun yanında yarışmada 1. olan 9/D sınıfı öğrencilerimize ise ödüllerini takdim etti. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İdarecilerimiz, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin de izleyici olarak katıldığı yarışmamız heyecanlı, çekişmeli ve bir o kadar da eğlenceliydi. Emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

30-04-201930-04-201930-04-201930-04-2019