Okulumuzda

Okulumuzda "Nerede ne var ?" bilgi yarışması yapıldı.

28.04.2022 218

Okulumuz gezi tanıtım ve turizm kulübü rehber öğretmenleri Fatma SEYHAN,  N. Büşra VURAL AYHAN ve Özlem ESEN ,Tarih boyunca pek çok medeniyete  ev sahipliği yapan , coğrafi konumuyla dünyanın en önemli geçiş güzergahı olan ve bir çok doğal güzelliğe  sahip ülkemizin önemli turistik  yerlerini konu alarak  öğrencilerimizde   farkındalığı  artırmak, eğlenerek öğrenmeyi sağlamak  amacıyla okulumuz çok amaçlı salonunda ''Nerede ne var ? ''bilgi yarışması  düzenlemiştir. Düzenlenen etkinlikte   Çocuk Gelişimi ve Eğitimi , Yiyecek ve  İçecek Hizmetleri, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, El sanatları Teknolojisi , Moda Tasarım Teknolojisi  , Bilişim Teknolojileri Alanları 9,10,11. Sınıf öğrencilerinden oluşturulan gruplar yarışmıştır. Yarışmada Çocuk  Gelişimi ve Eğitimi  Alanı öğrencileri birinci olmuştur. Katkılarından dolayı okul idaresine , jüri üyelerimiz Nilgün POLAT, Nihal Çalık Öğretmenlerimize , teknik destek de Bilişim Teknolojileri alanına ve Yarışmaya katılım gösteren tüm alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

28-04-202228-04-202228-04-2022