Alim OKTAR - Okul Müdürü

1976 Bartın doğumlu olan Alim OKTAR ilk ve orta eğitimini Bartın’ da Lise eğitimini Zonguldak Endüstri Meslek Lisesi’ nde tamamladı. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi alanında, Yüksek lisans eğitimini Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamladı.

2 yıl özel sektörde çalıştıktan sonra 1998 yılında Eskişehir’ de öğretmenlik hayatına başladı. 1999 yılında Şırnak’ ta 1 yıl asker-öğretmen olarak görev yaptı. 2001-2010 yılları arasında Sakarya ili Hendek ilçesinde Ziya Gökalp İlköğretim okulunda görev yaptı. 2010 yılında Hendek Yenimahalle İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2014-2019 yılları arasında Sakarya ili Erenler ilçesi Yunus Çiloğlu Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yaptı. 17 Temmuz 2019 tarihinde okulumuzda göreve başlayan Alim OKTAR, evli ve 2 kız, 1 erkek çocuk babasıdır.