Proje Hazırlık Süreci

Sakarya/ Hendek  Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Erasmus projesi kapsamında Çek Cumhuriyeti  Başkenti Prag 'a  gitti.

05.01.2023 103

AB Erasmus+ okul ortaklıkları programı çerçevesinde Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesitarafından hazırlanan Gastronomi ve Çocuk Gelişiminde Yenilikçi Yaklaşımlar (Innovative Approaches in Gastronomy and Child Development) staj hareketlilik projesi için, okulumuzdan 3 öğretmen , 6 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencisi ve 6 Yiyecek içecek Hizmetleri Alanı Öğrencisi olmak üzere toplam 12 öğrenci, 20 Şubat -13 Mart 2022 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti  Başkenti Prag'da 21 gün mesleki staj  çalışması yaptılar. Proje hareketlilik öncesi öğrenciler dil hazırlık sürecini tamamlamış, yazılı ve mülakat sınavlarını geçerek katılımcı olmaya hak kazanmıştır.

05-01-202305-01-2023